Вімблдон-2020 скасовано вперше за 75 років через пандемію коронавіруса

Поділитися
Вімблдон-2020 скасовано вперше за 75 років через пандемію коронавіруса Вімблдон пройде вже в наступному році © twitter.com/Wimbledon
Турнір не відбудеться вперше з 1945 року.

Лондонський турнір серії Великого шолома Вімблдон скасовано через пандемію коронавіруса у світі, повідомляє прес-служба турніру.

"З великим жалем головний рада Всеанглійського клубу (AELTC) і Комітет з управління чемпіонатами сьогодні прийняли рішення, що турнір 2020 року буде скасовано через проблеми з охороною здоров'я, пов'язаних з коронавірусом", - повідомляється в заяві прес-служби турніру.

Вімблдон-2020 повинен був пройти у Великій Британії з 29 червня по 12 липня. Зазначимо, що турнір не відбудеться вперше з 1945 року.

Чинними чемпіонами Уиблдона є Сімона Халеп і Новак Джоковіч.

Нагадаємо, раніше через коронавірус було прийнято рішення призупинити тенісний сезон до літа, а рейтинги спортсменів заморозити.

Також через пандемію COVID-19 в Європі зупинено більшість інших спортивних турнірів. Євро-2020 та Олімпіада в Токіо були перенесені на наступний рік.

Раніше повідомлялося про те, що тенісист з топ-150 світового рейтингу захворів коронавірусом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі