Сектори ультрас на "Олімпійському" будуть відгороджені з обох сторін

Поділитися
Сектори ультрас на "Олімпійському" будуть відгороджені з обох сторін Ультрас побували на зустрічі з ФФУ © Dynamo.kiev.ua
Федерація футболу України і фанати "Динамо" дійшли згоди відгородити ультрас від решти вболівальників.

На зустрічі між представниками ФФУ, ультрас "Динамо" і службою безпеки НСК "Олімпійський" було прийнято важливе рішення. Сектори ультрас тепер будуть відгороджені від інших трибун.

"Сектори ультрас "Динамо" будуть відгороджені від решти секторів з обох сторін. Іншими словами, між секторами 45 і 47 з'явиться такий самий паркан, як на секторі 39, - повідомляють ультрас на своїй сторінці в Facebook, - Крім того, паркан з 39-го сектора буде перенесений в прохід між секторами 39 та 41. Таким чином, повністю нашими будуть три сектори - 41, 43 і 45, ми на них здійснюємо продаж абонементів та єврокубкових квитків".

Також повідомляється, що на матчах підвищеної небезпеки (наприклад, іграх проти "Шахтаря") на бігових доріжках перед секторами ультрас будуть встановлюватися захисні бар'єри.

Нагадаємо, що заворушення на "Олімпійському" після матчів "Дніпро" - "Наполі" і "Динамо" - "Шахтар", коли вболівальники вибігали на газон стадіону, змусили ФФУ зробити серйозні кроки, щоб запобігти подібні витівки фанатів. Зокрема, було вирішено встановити загороджувальні споруди, а також ввести "офіцерів безпеки". Крім того, посилено заходи безпеки на "Арені Львів".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі